Ehrwald
Door: heleenenhans
Blijf op de hoogte en volg Heleen en Hans
04 Februari 2012 | Oostenrijk, Höfen
Rond half 11 vertrokken in de richting van Ehrwald, maar helaas halvewege tot de erbarmelijke conclusie gekomen, dat ik mijn skischoenen op de kamer had laten staan. Even terug dan maar.
Met een nachmittagkarte alsnog de Ehrwalder Almbahn kunnen genieten. De piste geweldig en lekker rustig.
Heleen op haar nieuwe skies klaar om aan de afdaling bij de dames deel te nemen. In parallelski en zonder op te tillen als een raket naar beneden.
Zonnig weer, maar niet zo warm. Een graadje op 12 onder nul op de parkeerplaats. Dus halverwege met de 6'er raond -15. We hebben afgezien van de zweier nach oben. Het was na ruim twee uurtjes al heel veel erg te koud. Nog een nheisse choco gedaan en niieuwe stokken voor Heleen gekocht in Ehrwald en terug naar Claudia. Beetje slapen en eten.
05 Februari 2012 - 10:11
Leny:
Hi daar,
het moet wel heel koud zijn dat jullie na 2 uurtjes stoppen, doorgewinterde sneeuwsporters! Haha.
Ik had allang het loodje gelegd. Hier is het al heeeeel ergkoud, gisterenmiddag -8, niet echt nederlands toch??
Vermaak jullie, hier schijnt nu het zonnetje en Andries gaat zo meteen een rondje schaatsen.
groetjes en tot het volgende verslag.